Ons Bedrijf

Nobug Systems

Nobug Systems is ooit begonnen als een klein bedrijf, voornamelijk gericht op verkoop en reparatie van computers in de consumentensector.
Door het verleggen van interesses en het vergaren van kennis is Nobug Systems door de jaren heen uitgegroeid tot een representatieve onderneming, gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfsnetwerken waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Niet alleen systeem- en netwerkbeheer zijn onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, maar ook webdesign en hosting zijn een belangrijk onderdeel van de onderneming. In het datacentrum worden onder andere websites gehost op Windows en Linux en wordt ook een complete Hosted Exchange omgeving aangeboden.

Nobug Systems weet als geen ander hoe belangrijk ICT voor een onderneming is, maar weet ook hoe moeilijk het kan zijn om inzichtelijk te krijgen waar een onderneming met de ICT-omgeving staat of waar men naar toe wil. Door zich te verdiepen in de wensen en eisen van de klant denkt Nobug Systems mee om gezamenlijk tot een goede strategie te komen om te ICT ook voor de komende jaren te kunnen blijven waarborgen.

Van Ewijk Integrated Solutions

Van Ewijk Integrated Solutions houdt zich bezig met het toenemende belang van communicatiesystemen en de integratie daarvan; dit maakt dat u niets aan het toeval wilt en kunt overlaten. Van uw ICT-leverancier verwacht u behalve een goed onderbouwd advies, kennis en ervaring, een flexibele instelling en een oprechte betrokkenheid tot uw organisatie. Hierbij zijn de samenwerking en de oplossing gebaseerd op een lange termijnvisie. Want de rol van uw ICT-leverancier is allang niet meer afgelopen na de implementatie.

Als ondernemer eist u dan ook het beste van uzelf en verlangt u hetzelfde van uw leverancier. De beste producten op het gebied van netwerkinfrastructuren, ICT, telefonie, building security en digital signage zijn niet goed genoeg als het daarmee ophoudt.

Uw leverancier dient dan ook te beschikken over een gedegen visie en kennis en is daarmee in staat u breeduit te adviseren en te ondersteunen. Van Ewijk Integrated Solutions voelt zich dan ook betrokken bij haar klanten. Wij hebben dan ook maar één doel voor ogen: het nauwkeurig invullen van uw wensen en gezamenlijk een pad uitstippelen voor de komende vijf jaar.


Samen sterk

Sinds 2013 hebben Van Ewijk Integrated Solutions & Nobug Systems een strategische samen­werking. Op basis van deze samenwerking zijn wij in staat geweest onze activiteiten verder te ontplooien op het gebied van ICT, telefonie, building security en digital signage.

Wij leveren onze diensten vooral aan organisaties die waarde hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit. Waarbij innovatieve oplossingen worden gecombineerd met vanzelfsprekende waarden, zoals het nakomen van afspraken.

Tot de relaties van Van Ewijk & Nobug Integrated Systems behoren onder andere: makelaars-, accountants-, notaris-, en advocatenkantoren, automobiel-, installatie-, distributie-, en beveiligingsbedrijven, scholen, overheden, reisbureaus, retail, huisartsen, zorginstellingen en shopping centra; ieder met hun eigen specifieke toepassing.

Wij zijn

  • Vakkundig
  • Professioneel
  • Oplossingsgericht
  • Flexibel
  • 24/7 beschikbaar
  • No Noncense
  • Betrouwbaar
  • Innovatief

 

Comments are closed.