Wie zijn wij ?

Onze Missie

Nobug Systems biedt vanuit hun kennis, diversiteit en flexibiliteit, de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige ICT oplossingen aan op de publieke en zakelijke markt.

Nobug Systems wil op basis van maatschappelijk verantwoord beleid een innovatieve oplossingen in de verticale markten zetten. Hierbij hebben kwaliteit en betrouwbaarheid van de oplossing de prioriteit. Voor de medewerkers van Nobug Systems is dan ook een belangrijke rol weggelegd. Zij zetten hun kennis en de diversiteit aan producten om in hoogwaardige oplossingen voor de klant. Naar de klant toe zal Nobug Systems zich altijd als een servicegerichte, betrouwbare en flexibele partner opstellen.

Onze Visie

Dankzij technologische ontwikkelingen zullen de ICT- en de multimediamarkt de komende jaren explosief groeien. Nobug Systems zal een toonaangevende rol in deze groeimarkt vervullen door met haar hoge kennisniveau, toegevoegde waarde te leveren in het creëren, beheren, transporteren en visualiseren van hoogwaardige oplossingen.

Eenvoud in ICT

Onze werkwijze is helder en pragmatisch, vaak op basis van resultaatverplichting. Onze experts inventariseren eerst uw bestaande ICT-infrastructuur en leggen de uitkomsten daarvan naast uw eigen behoeften. Capaciteit en performance van systemen, netwerken en server- en storageomgeving worden in kaart gebracht. Dit doen wij met diverse tools die we veelal zelf ontwikkeld hebben.

Natuurlijk kijken wij ook naar de toekomst en stellen wij samen met u een plan van aanpak op, waarin uw doelstellingen worden gerealiseerd. Als navigator en trusted advisor. Met aandacht voor kennisoverdracht aan uw medewerkers.

Wij voeren een multi-vendor beleid. Dat wil zeggen dat u een objectief advies krijgt, waarin we meerdere leveranciers en oplossingen de revue laten passeren. Wij adviseren u hoe u het best kunt innoveren, of hoe u kosten kunt besparen op uw ICT en zo de concurrent voorblijft. Met een overzicht van alle opties, maakt u uiteindelijk de beste keuze voor uw situatie!

Comments are closed.