Cloud Harddrive

Altijd en overal toegankelijk

Data delen met anderen

Transparante schaalbaarheid

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage oplossing waarbij de bestanden volledig 2048 bits encrypted zijn en verbonden met de Cloud middels een SSL-verbinding. Uw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag vindt plaats in Nederlandse datacentra. U kunt makkelijk rechten aan uw Cloud Harddrive geven, zodat u de controle houdt wat er met uw bestanden gebeurt.

Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en MAC, via een online portaal en via Apps voor smartphones en tablets (bijv. Apple, Android, Windows Phone en Blackberry).

Het synchroniseren van bestanden via de PC en MAC-applicaties werkt via het ‘drag en drop’ systeem, het syncronisatieproces is continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.

Het is natuurlijk mogelijk Cloud Harddrives te delen met anderen (bijvoorbeeld als Team Disk, of voor een bepaalde afdeling, directie, etc). Een gebruiker kan zoveel shares aanmaken als wenselijk, waaronder ook persoonlijke shares. U kunt de rechten van een share voor een teamlid ook beperken tot bijvoorbeeld alleen lezen. Om een Cloud Harddrive te kunnen delen moet de andere persoon ook Cloud Harddrive gebruiker zijn. Het is natuurlijk mogelijk uw eigen Cloud Harddrive op meerdere locaties te installeren en hierin te werken. U kunt bestanden en mappen ook delen met niet-Cloud Harddrive gebruikers, middels Filelink enFolderlink.

Voor elke gebruiker van Cloud Harddrive krijgt u 150Gb opslagruimte. Dit is niet hard gelimiteerd, zo bent u vrij om meer ruimte te gebruiken.

Kenmerken

  • 2048-bit encryptie opslag
  • Mobiele en tablet Apps
  • ISO gecertificeerde datacentra
  • 24/7 beschikbaar
  • Betrouwbaar
  • Maandelijks opzegbaar
  • Vanaf € 5,50 per maand

Downloads