Digital Signage

Digital Signage is een sterk communicatiemiddel, als het goed wordt toegepast. Veel te vaak wordt een te snelle afweging gemaakt: “Als we nu eens een flatscreen ophangen?” Veel te vaak zien we hoge investeringen met een heel kleine Return-On-Investment. Maar het kan beter!
Een succesvolle Digital Signage-strategie is vooraf nadenken over zaken die leiden tot een succesvolle installatie.

Digitale Signage is méér dan ‘gewoon een flatscreen tegen de muur’. Het is een geheel van monitor, player, montage, netwerk, beveiliging, … Elk van die factoren heeft een invloed op de performantie en de kostprijs. Nobug Systems biedt een veelzijdig assortiment aan kwalitatieve oplossingen van Philips, NEC, Intel, 3M, Samsung, AOpen TouchSystems en Chief. Dat maakt het mogelijk om steeds de meest optimale keuze te maken voor uw doelstelling en budget.

Signage: Doelgerichte communicatie met behulp van beeldschermen

Kenmerken

  • Eenvoudig zelf te installeren
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Energievriendelijk
  • 24/7 beschikbaar
  • Maandelijks opzegbaar
  • vanaf € 25,00 per maand

Downloads

Een scherm is maar een medium, een hulpmiddel

Wat echt telt, is de weer te geven content. Content is nog steeds koning en een alles bepalende factor bij het toepassen van Digital Signage. Nobug Systems kan u helpen bij het bepalen en uitwerken van relevante boodschappen voor de doelgroep en binnen de vooropgestelde doelstellingen.

Nobug Systems zorgt ervoor dat uw schermen werken en blijven werken. Alles volgens afspraak. Dat kan gaan van een vlotte levering tot een complete roll-out, training en testing tot een servicecontract waarbij Nobug Systems ook de digitale content op het scherm voor haar rekening neemt.