VEILIG E-MAILS EN BESTANDEN
VERZENDEN EN ONTVANGEN?

Eenvoudig en betrouwbaar met FileCap van Nobug Systems

GA ALS ORGANISATIE VERANTWOORD OM MET VERTROUWELIJKE BESTANDEN
EN E-MAILBERICHTEN

E-mail is niet meer weg te denken als modern communicatiemiddel. Vertrouwelijke bestanden en e-mailberichten, die soms privacygevoelige informatie bevatten, verzenden we dagelijks met de grootste eenvoud via diverse e-mailbrowsers als Microsoft Outlook en Gmail. Is de e-mailbijlage te groot? Dan kiezen we massaal voor een gratis en op Cloud gebaseerde file-transfer-tool. Maar u wilt als organisatie natuurlijk geen enkel risico lopen dat uw data uitlekt en in verkeerde handen terecht komt. Bovendien schrijft de AVG-wetgeving voor dat u moet kunnen aantonen waar uw bestanden met persoonsgegevens komen te staan als u op verzenden drukt. Stop daarom vandaag nog met het e-mailen, doorsturen en droppen van vertrouwelijke bestanden in de Cloud. Voorkom dat uw informatie ongecodeerd wordt onderschept, wordt meegelezen of helemaal niet na de aangegeven bewaartijd wordt vernietigd. De oplossing is FileCap: een tool die AVG-ready is zodat u met uw organisatie verzekerd bent van een veilige en zeer gebruiksvriendelijke secure e-mail en file-transfer-tool.

ZO SIMPEL WERKT FILECAP

De server waar FileCap op wordt geïnstalleerd, staat op een veilige plek binnen uw organisatie of in een (Nederlands) datacenter. Die server is toegankelijk via een webportaal. Werknemers hebben vervolgens de mogelijkheid om via dit portaal bestanden te up- en downloaden. Op dezelfde manier als bij de bekende gratis transfertools als WeTransfer dus, maar dan stukken beter en veiliger. U weet nu immers waar al uw bestanden worden gehost en u behoudt zelf de controle. De meeste bedrijven en organisaties die FileCap gebruiken, waarderen onze AVG-ready file-transfer-tool op drie punten: gebruiksgemak, encryptie en beveiliging.

E-MAIL ENCRYPTIE: EEN FUNCTIE DIE NIET MAG ONTBREKEN OP UW LIJST VAN CYBERVEILIGE MAATREGELEN

FileCap staat niet alleen bekend als de AVG-veilige file-transfer-oplossing waarmee u privacygevoelige bestanden per e-mail verstuurt en ontvangt. FileCap gaat zelfs een stap verder in informatiebeveiliging.

FileCap maakt het mogelijk om uw e-mail bericht veilig versleuteld te verzenden en te ontvangen. Ook privacy- en organisatiegevoelige e-mailberichten zijn dan alleen in te zien door degene voor wie het bericht bedoeld is. Inclusief versleutelde conversatiemogelijkheden, die u zelfs aan het einde van versleutelde e-mail correspondentie, in een PDF document kunt opslaan. U ervaart e-mail encryptie met hetzelfde gebruiksgemak als u gewend bent met de secure file-transfer-opties. Via het FileCap gebruikersportaal of bijvoorbeeld met de handige integratiemogelijkheden in uw Microsoft Outlook.

VEILIGE E-MAIL EN BESTANDSUITWISSELING

FILECAP GEBRUIKERSPORTAAL

Het gebruiksgemak is direct terug te vinden in het FileCap gebruikersportaal. Via dit portaal laat u gebruikers bestanden downloaden. FileCap maakt hierbij gebruik van uiterst moderne encryptietechnologie. U kunt bij het instellen van de security zelfs aangeven dat uw ICT-leverancier de bestanden of de rapportage van uw FileCap niet kan inzien. Door het toevoegen van een eigen huisstijl, logo of achtergrond is de gebruikersomgeving zelfs volledig te personaliseren.

FILECAP BEHEERDERSPORTAAL

Het FileCap beheerdersportaal (ook wel admin portaal genoemd) is eenvoudig en snel te configureren. Zowel door uzelf als door uw systeembeheerder. De rapportage van FileCap maakt het mogelijk om de transfers van bestanden te volgen. Hier bepaalt u ook het beleid met betrekking tot de transfers.

DIT IS WAT WE BEDOELEN MET HET GEBRUIKSGEMAK VAN FILECAP

  • Via de MS Outlook direct versleutelde e-mails verzenden en ontvangen
  • Veilig met een wachtwoord en/of two-factor authenticatie (via SMS)
  • Verstuur en ontvang e-mailberichten volledig versleuteld
  • Nodig externe personen uit om veilig bestanden naar u te versturen
  • Verstuur en ontvang grote bestanden Cloudless en veilig
  • Gebruiksomgeving volledig in uw eigen huisstijl stylen
  • Kwaliteit in één complete oplossing voor één prijs