Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2016. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s, contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueel delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2016 omgeving of gebruik te maken van bijvoorbeeld Outlook (Windows) of Entourage / Mac Mail (Mac). Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

Hosted Exchange is uitermate geschikt voor bedrijven die werken met verschillende systemen zoals een desktop, laptop en een mobiele telefoon of pad computer. De gegevens zijn via Hosted Exchange altijd synchroon op al uw devices. Maar Hosted Exchange is meer dan e-mail alleen. Het is een compleet communicatiesysteem waarmee ook uw contactpersonen, agenda en takenlijst beheerd kunnen worden.

Een ander groot voordeel is dat e-mail accounts, contactpersonen, agenda’s en taken binnen een organisatie gedeeld kunnen worden. Op deze manier kunt u gemakkelijk de beschikbaarheid van uw collega’s checken. Maar ook tijdens de vakantie van uw collega eenvoudig zijn of haar mailbox uitlezen. Dit laatste kan uiteraard alleen wanneer u daar de juiste machtigingen voor heeft gekregen.

Bij Hosted Exchange wordt uw e-mail online opgeslagen op de beveiligde servers van Nobug Systems. U kunt deze dienst per gebruiker afnemen. De dienst is maandelijks, per gebruiker opzegbaar. Dus ook al krijgt u nieuwe mensen in dienst of gaan er mensen weg, u hoeft nooit meer af te nemen dan u nodig heeft. Hierdoor is Hosted Exchange de ideale vervanger van de traditionele mailserver bij u op kantoor.

Kenmerken

  • 99,95% uptime garantie
  • Spam-, virus en malwarefiltering
  • Outlook, Mobiel en Web in sync
  • Gedeelde agenda’s en contacten
  • 24/7 beschikbaar
  • Maandelijks opzegbaar
  • Vanaf € 5,50 per maand

Downloads

Voordelen

24/7 Beschikbaarheid24/7 Beschikbaarheid

Uw email, contactpersonen, agenda en takenlijst zijn 24/7 beschikbaar.

Op Elk DeviceOp Elk Device

Of u nu gebruik maakt van Windows, Mac, een smartphone of een tablet, uw email is altijd bij de hand.

AntiVirus en AntiSpamAntiVirus en AntiSpam

Uw email wordt standaard goed beveiligd tegen Spam en Virussen.

Ongelimiteerde domeinenOngelimiteerde domeinen

Aan elke mailbox kunnen meerdere domeinen en emailadressen worden gekoppeld.

BackupsBackups

Gedurende 30 dagen kunt u alle (per abuis) verwijderde items zelf teug halen.

FlexibelFlexibel

Up- of downgraden naar een ander pakket? Een extra domein of emailadres kopppelen? Het is binnen enkele minuten geregeld.

Features

Email Domeinen

Per klant kunnen een onbeperkt aantal domeinen worden gekoppeld. Tevens kunnen extra e-maildomeinen (alias domeinen) per klant of mailbox toegevoegd worden. Vaak hebben gebruikers naast bijvoorbeeld een .nl domein ook een .com waar e-mails op ontvangen worden. Door het alias e-maildomein aan de klant toe te voegen wordt het mogelijk om hier ook alias e-mailadressen voor toe te voegen.

Flexibele Mailboxen

Er zijn vele instellingen die per e-mailbox kunnen worden ingesteld, hier kan worden gedacht aan: contact gegevens, displayname, het primaire e-mailadres, aliassen, versturen namens een andere gebruiker, lidmaatschap op distributie lijsten, doorsturen van e-mail naar andere gebruikers in hetzelfde domein, rechten over de mailbox aan andere gebruikers, etc.

Shared Mailboxen

Het is mogelijk binnen organisaties gebruik te maken van shared mailboxen. Deze mailboxen kunnen e-mail ontvangen en versturen (alleen door de aangegeven eigen gebruikers) en zijn derhalve alleen beschikbaar via OWA of Outlook van deze gebruikers.

Resource Mailboxen

Resource Mailboxen zijn room mailboxen (vergaderkamers) en equipement mailboxen (bijvoorbeeld projectors), die u middels OWA of Outlook kan “boeken” om een vergadering te beleggen. Op deze manier kunt u voorkomen dat vergaderruimtes of overige apparatuur op dezelfde tijd word belegd.

Distribution List

Een distributielijst is een lijst met email adressen van eindgebruikers. Ook hier zijn ook weer een legie aan mogelijkheden op toe te passen, namelijk: het toekenen van gebruikers aan de distributie lijst, het wel of niet weergeven in de Global Address List(GAL), het kunnen accepteren van alleen interne of alleen externe e-mails (van buitenaf), aliassen toevoegen, etc.

Freedom of Control

Het aanmaken en beheren van uw mailomgeving doen wij graag voor u. Wilt u liever zelf de knoppen bedienen en mailboxen aanmaken, wijzigen, aliasen toevoegen etc, dan is dat natuurlijk mogelijk. Beide opties geven u een gevoel van vrijheid, het is maar net wat er beter bij u past !