HALLO!

Ik ben Job van Dalen

ICT Specialist en eigenaar van Nobug Systems

  • Vakkundig
  • Professioneel
  • Oplossingsgericht
  • Flexibel
  • 24/7 beschikbaar
  • No Noncense
  • Betrouwbaar
  • Innovatief

Over mij

Al op jonge leeftijd ben ik als ondernemer gestart met de oprichting van Nobug Systems. In de eerste jaren richtte ik mij vooral op de verkoop en reparatie van computers in de consumentensector. Echter al snel merkte ik dat mijn passie en uitdaging meer lag bij innovaties en technologie binnen de ICT-sector. Vanuit nieuwsgierigheid ben ik mijn kennis op dit gebied gaan verrijken, waardoor Nobug Systems door de jaren heen uitgegroeid is tot een representatieve, betrouwbare en allround onderneming, gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfsnetwerken waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Niet alleen systeem- en netwerkbeheer zijn onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden, maar ook diverse cloud diensten en Digital Signage zijn een belangrijk onderdeel van de onderneming. In het datacentrum worden onder andere websites gehost en wordt een complete Hosted Exchange omgeving aangeboden.

ICT is niet meer weg te denken binnen bedrijven. Helaas, zie ik nog veel te vaak  problemen en teleurstellingen bij ondernemers t.a.v. de eigen ICT, waardoor ICT in plaats van ondersteunend vooral als belemmerend wordt ervaren binnen een bedrijf. Ook zijn ondernemers niet altijd op de hoogte van de talrijke mogelijkheden van ICT. Ik zie het als mijn taak om samen met de klant inzichtelijk te krijgen waar de huidige onderneming t.a.v. ICT staat en waar men naar toe zou willen. Door mij te verdiepen in de wensen en eisen van de klant en de klant mee te nemen in de verschillende mogelijkheden en afwegingen t.a.v. ICT, tracht ik samen met de klant tot de optimale (en relatief toekomstbestendige) strategie te komen. De strategie wordt vervolgens vertaald in een concreet projectplan dat vervolgens ten uitvoer zal worden gebracht.

Regelmatig krijg ik de vraag of een ZZP-er in de ICT niet kwetsbaar is. Ik kan me inderdaad niet veroorloven dat ik hele dagen druk ben met incidentmeldingen van verschillende bedrijven, vandaar dat ik mede daarom streef naar een vrijwel storingsvrije en kwalitatief goede ICT-omgeving. Dit is dus niet alleen fijn voor u, maar ook voor mij. Door de relatief geringe incidentmeldingen kan ik daardoor ook een 24/7 bereikbaarheid aanbieden, zodat u (indien noodzakelijk) bij een ICT-storing ook direct geholpen kan worden. Mocht er toch een andere professional (bijv. met een specifieke expertise) moeten worden ingeschakeld, dan beschik ik over een breed netwerk van betrouwbare professionals.

Missie

Nobug Systems biedt vanuit kennis, diversiteit en flexibiliteit; de verkoop, installatie en service van betrouwbare, hoogwaardige ICT oplossingen aan op de publieke en zakelijke markt. Nobug Systems wil innovatieve en (relatief) toekomstbestendige oplossingen in de verticale markten zetten. Hierbij hebben kwaliteit en betrouwbaarheid van de oplossing de prioriteit. Naar de klant toe zal Nobug Systems zich altijd als een servicegerichte, betrouwbare en flexibele partner opstellen.

Visie

Dankzij technologische ontwikkelingen zullen de ICT- en de multimediamarkt de komende jaren explosief groeien. Nobug Systems kan door kennis, ervaring en vaardigheden een toegevoegde waarde leveren in het creëren, beheren, transporteren en visualiseren van hoogwaardige en (relatief) toekomstbestendige oplossingen. Dit altijd in samenspraak met de klant. Communicatie is voor mij als ICT-specialist van groot belang.

Eenvoud in ICT

Mijn werkwijze is helder en pragmatisch, vaak op basis van resultaatverplichting. Eerst wordt uw bestaande ICT-infrastructuur geïnventariseerd. Vervolgens worden de resultaten daarvan naast uw eigen behoeften gelegd. Capaciteit en performance van systemen, netwerken en server- en storageomgeving worden in kaart gebracht. Bij Nobug Systems wordt dit gedaan met diverse tools die ik veelal zelf ontwikkeld heb.

Natuurlijk wordt er ook gekeken naar de toekomst en wordt er samen met u een plan van aanpak opgesteld, waarin uw doelstellingen worden gerealiseerd. Met aandacht voor kennisoverdracht aan uw medewerkers.

Bij Nobug Systems wordt er een multi-vendor beleid gevoerd. Dat wil zeggen dat u een objectief advies krijgt, waarin meerdere leveranciers en oplossingen de revue zullen passeren. Nobug Systems adviseert u hoe u het best kunt innoveren, of hoe u kosten kunt besparen op uw ICT en zo de concurrent voorblijft. Met een overzicht van alle opties, maakt u uiteindelijk zelf de beste keuze voor uw situatie!

Landschap

Het werkterrein van Nobug Systems is zeer afwisselend. Het klantenbestand bestaat uit ondernemingen in verschillende branches en zijn zeer variërend in omvang. Van eenmanszaak tot enterprise en alles daar tussenin. Voorbeelden van de branches zijn: Zorg, automotive, retail, kunst & cultuur, advocatuur, telecom, makelaardij, marketing & communicatie, investeringsmaatschappij, drukwerk en transport.

Gesproken talen

Nederlands100%
Engels100%
Frans90%