Geef uw mening

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

fijne samenwerking

Rated 5 out of 5
mei 4, 2020

Nobug Systems heeft ons, door de jaren aan elkaar geknoopte, netwerk netjes en vakkundig vernieuwd. Prettig en vertrouwd bedrijf dat meedenkt.

Regien Wienen-Petter

Betrouwbaar en servicegericht

Rated 5 out of 5
februari 24, 2020

Job is een ervaren ICT-specialist die ons al vele jaren van dienst is met systeem- en netwerkbeheer en diverse clouddiensten. Job denkt mee én biedt oplossingen, is betrouwbaar, zeer servicegericht en altijd bereikbaar.

Jan Menses

Ontzettend tevreden!

Rated 5 out of 5
maart 19, 2019

Job heeft onze school zorgvuldig en vakkundig geadviseerd bij de aankoop van een audiosysteem. Daarna het e.e.a. gebruiksklaar gemaakt en uitleg gegeven aan het team. Het was een prettige samenwerking waarbij er veelvuldig terugkoppeling werd gezocht. Dank je wel!

Antoinette Holterman

Meer dan oplossingsgericht

Rated 5 out of 5
januari 25, 2019

We werken al vele jaren met NOBUG systems. Job is altijd beschikbaar en lost vraagsturen / problemen adequaat op. Daarnaast denkt Job altijd gelijk verder, waardoor toekomstige problemen / vraagstukken voorkomen worden.

R. Tuynder

Value for money

Rated 5 out of 5
januari 24, 2019

Job van Dalen/Nobug Systems is altijd snel bereikbaar, begrijpt mijn vraag en levert de oplossing op dezelfde dag. Wij werken met CRM-systeem ACT! gekoppeld aan Outlook. Af en toe valt de koppeling eruit, maar Job repareert op afstand en snel en wij kunnen weer verder!

Arend Plomp