Geef uw mening

5
5,0 rating
5 van de 5 sterren
Fantastisch100%
Zeer goed0%
Goed0%
Matig0%
Slecht0%

Betrouwbaar en servicegericht

5,0 rating
februari 24, 2020

Job is een ervaren ICT-specialist die ons al vele jaren van dienst is met systeem- en netwerkbeheer en diverse clouddiensten. Job denkt mee én biedt oplossingen, is betrouwbaar, zeer servicegericht en altijd bereikbaar.

Jan Menses
Tuynder B.V.

Ontzettend tevreden!

5,0 rating
maart 19, 2019

Job heeft onze school zorgvuldig en vakkundig geadviseerd bij de aankoop van een audiosysteem. Daarna het e.e.a. gebruiksklaar gemaakt en uitleg gegeven aan het team. Het was een prettige samenwerking waarbij er veelvuldig terugkoppeling werd gezocht. Dank je wel!

Antoinette Holterman
Kbs de Polhaar; Dalfsen

Meer dan oplossingsgericht

5,0 rating
januari 25, 2019

We werken al vele jaren met NOBUG systems. Job is altijd beschikbaar en lost vraagsturen / problemen adequaat op. Daarnaast denkt Job altijd gelijk verder, waardoor toekomstige problemen / vraagstukken voorkomen worden.

R. Tuynder

Value for money

5,0 rating
januari 24, 2019

Job van Dalen/Nobug Systems is altijd snel bereikbaar, begrijpt mijn vraag en levert de oplossing op dezelfde dag. Wij werken met CRM-systeem ACT! gekoppeld aan Outlook. Af en toe valt de koppeling eruit, maar Job repareert op afstand en snel en wij kunnen weer verder!

Arend Plomp
Plomp & Partners

Zeer tevreden!

5,0 rating
januari 21, 2019

Uitstekende service, zeer deskundig en betrouwbaar, en daarnaast een prima prijs-kwaliteit verhouding. Komt beloftes stipt na, levert vakwerk. Aanbevelenswaardig!

Foekje Dijk