Sophos Security

Sophos Cloud is de enige beveiligingsoplossing voor Windows, Mac, en mobiele apparaten die endpoint antivirus, mobile device management en serverbeveiliging samen in één oplossing verenigt. Sophos Cloud valt moeiteloos te installeren, te beheren en te onderhouden en biedt een eenvoudige, intuïtieve gebruikservaring.

Sophos Cloud biedt uniforme beveiliging via één beheerconsole. Tegelijkertijd biedt het de flexibiliteit om de kenmerken en functies te kiezen die het best op uw zakelijke behoeften aansluiten.

Sophos UTM

Sophos UTM stimuleert het voorkomen van bedreigingen tot ongeëvenaarde niveaus. De kunstmatige intelligentie die in Sophos Sandstorm is ingebouwd, is een diepgaand neuraal netwerk, een geavanceerde vorm van machine learning, waarmee zowel bekende als onbekende malware wordt gedetecteerd zonder afhankelijk te zijn van handtekeningen.

Sophos UTM 9.4 is een van de eerste Sophos-producten die onze geavanceerde next-gen cloud-sandboxtechnologie biedt.

Sandstorm biedt een geheel nieuw niveau van ransomware en gerichte bescherming tegen aanvallen, zichtbaarheid en analyse. Het kan snel en nauwkeurig ontwijkende bedreigingen identificeren voordat ze uw netwerk binnenkomen. Sandstorm is:

  • Eenvoudig uit te proberen, te implementeren en te beheren
  • Effectief bij het blokkeren van ontwijkende bedreigingen
  • Eenvoudige en krachtige cloudgebaseerde beveiliging

En het is een enorme waarde: het is een zakelijke bescherming zonder het prijskaartje of de complexiteit van een onderneming.

Downloads

Download hieronder de diverse Datasheets van de verschillende producten (Engels) voor uitgebreide informatie.